Isoleren? Doe het nu!

  • U bespaart op energiekosten en verhoogt uw comfort
  • U krijgt gratis advies aan huis
  • U krijgt als bestaande Eni-klant 5% korting

Waarom isoleren met Eni?

Isoleren is een goed idee! Want u krijgt méér comfort, en doordat u energie bespaart, verdient u uw investering al snel terug. Voorwaarde is natuurlijk dat u op een professioneel advies en uitvoering kunt rekenen. Eni zorgt voor allebei. En als bestaande Eni-klant geniet u bovendien van 5% korting op uw isolatie.

Méér wooncomfort!
Méér wooncomfort!

Een goed geïsoleerde woning is koeler in de zomer en warmer in de winter. U merkt al héél snel het verschil: nooit meer koude muren!

Meerwaarde voor uw woning!
Meerwaarde voor uw woning!

Isolatie geeft uw woning een betere EPC-waarde. En woningen met een lage EPC-waarde worden steeds vaker voor een betere prijs verkocht.

Minder kosten!
Minder kosten!

Door uw woning te isoleren bespaart u tot 30%* op uw verwarmingskosten. Zo is uw investering wel héél snel terugverdiend!

Goed voor het milieu!
Goed voor het milieu!

Beter isoleren is minder energie verbruiken. En minder energie verbruiken is minder vervuilen.

Wat isoleren?

Waar verliest uw woning warmte?

Meer dan 25% van de warmte in uw woning ontsnapt via het dak, door niet geïsoleerde buitenmuren, via de vloeren en het schrijnwerk. Ramen en deuren kunt u laten vervangen. Voor alle andere onderdelen van uw woning geven onze experts u professioneel isolatieadvies.

Alle onderdelen van je woning worden bekekenIsolatiepremies

Voor wie isoleert, zijn er verschillende premies en belastingvoordelen: via uw netbeheerder, via de Vlaamse Overheid, via uw gemeente... Ook een goedkope lening voor energiebesparende maatregelen kan interessant zijn. Wilt u weten voor welke zaken uw huis in aanmerking komt?

Onze isolatie-expert kent alle mogelijkheden en geeft u graag persoonlijk advies!

Contacteer me

Gratis advies aan huis over de beste isolatie voor uw zolder en dak, spouwmuren, vloer en/of kruipruimte? Dat kan! Een overzicht van de mogelijke premies en belastingvoordelen op basis van uw persoonlijke dossier? Ook dat is mogelijk!

Alles wat u hoeft te doen, is ons laten weten dat u interesse hebt. Vul uw gegevens in via het formulier op deze pagina. Onze isolatiepartner contacteert u binnen de 2 werkdagen om een afspraak te maken.

Maak een afspraak met onze expert


Verdient isolatie zichzelf terug?

Vast en zeker!
Bereken zelf uw energiewinst op
www.energiesparen.be/energiewinst

Hoe werkt het?

  1. Vul uw gegevens in
  2. Onze isolatiepartner contacteert u binnen de 2 werkdagen om een afspraak te maken.
  3. De isolatie expert komt bij u langs en bekijkt wat de beste opties zijn. Hij maakt u een offerte.
  4. Bent u akkoord? Dan voert onze partner de werken binnen de 8 weken uit
  5. Geniet van een verhoogd comfort!

*De 30% besparing is een ingeschatte besparing van een goed geïsoleerde woning ten opzichte van een niet geïsoleerde woning. Eni verleent geen garantie op een besparing of een bepaald percentage aan besparing. Eni kan dan ook niet gehouden zijn tot enige compensatie of vergoeding indien er een (bepaalde) besparing niet gerealiseerd wordt.

Met inachtneming van de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer zullen uw persoonsgegevens worden opgeslagen in zowel de databanken van Eni gas & power NV als in deze van onze isolatiepartner, Isoprofs voor commerciële en organisatorische doeleinden. Overeenkomstig deze wet heeft u het recht tot inzage en verbetering van uw persoonsgegevens.

U kan zich op eenvoudig schriftelijk verzoek aan Eni gas & power NV en/of aan Isoprofs kosteloos verzetten tegen de voorgenomen verwerking van uw gegevens in hun respectievelijke databanken via het emailadres: klantendienst@be.eni.com Zowel Eni gas & power NV (Medialaan 34, 1800 Vilvoorde) als haar isolatiepartners zijn verantwoordelijk voor de verwerking in hun respectievelijke databanken.

Lees verderLees minder