eni home services

24u/24 bijstand voor u en uw woning.

Powered by Europ Assistance Services.

De sleutel in het slot laten zitten? Elektrische panne? Waterlek of defecte verwarming?

Dan wilt u zo snel mogelijk een vakman bij u thuis. Daarom is er eni home services, een exclusieve dienstverlening die 24u op 24 en 7d op 7 voor u klaar staat, dankzij onze partner Europ Assistance. We sturen binnen de 24 uur1 een betrouwbare vakman om u uit de nood te helpen.  Gemakkelijk, niet?

 

Voor Eni-klanten

eni home services biedt volgende diensten aan:

Loodgieterij, elektriciteit en verwarming

Lek, defect of panne? We sturen snel een vakman langs. Als hij het probleem niet meteen kan herstellen, zorgen we voor een tijdelijke oplossing of een logeerplaats voor u en uw gezin.
(We betalen uurloon én verplaatsingskosten tot € 150 incl. btw en onderdelen tot € 150 incl. btw2)

Nieuw! Indien in uw woning de centrale verwarming niet meer werkt, zorgen wij ook voor een spoedige inwerkingstelling en het stabiliseren van eventuele lekken in de leidingen.

Beveiliging en slotenmakerij

Een raam dat niet meer wil sluiten? Huissleutel kwijt of gestolen? Uzelf per ongeluk buitengesloten? Dan sturen wij een vakman om het probleem op te lossen.
(We betalen uurloon én verplaatsingskosten tot € 150 incl. btw en onderdelen tot € 150 incl. btw2)

Waterdichtheid van het dak. Nieuw!

Als ten gevolge van schade de waterdichtheid van uw dak niet meer gegarandeerd is, zorgen wij voor het overtrekken van uw dak zodat uw huis droog en veilig blijft.

Klusjes en diensten

Karweitjes, tuinonderhoud, dierenverzorging, ... Waar u ook hulp voor zoekt, wij vinden de geknipte persoon voor u. De rekening? Die regelt u gewoon rechtstreeks met hem.

Info en advies

Onze experts helpen u bij administratieve en juridische kwesties die te maken hebben met uw woning (schade, verhuis, aankoop, verbouwingen, ...). We kunnen u ook in contact brengen met allerlei adviseurs (energiescan, boomchirurgie...).

Noodgeval

(enkel mogelijk als u eni home services hebt)

Nog geen Eni-klant?

Ontdek de eenvoudige tariefplannen van Eni.

Vind het Eni-tariefplan dat het best bij u past

Activeer via My Eni

Hebt u nog vragen over eni home services?
Bel 078 15 28 28 (werkdagen van 9u tot 18u)

1 Uitgezonderd op zaterdag, zondag en feestdagen voor de volgende diensten: onveilige situatie omwille van beschadigde ramen of deuren; defecte verwarming; defecte rolluiken.

2 Voor de diensten loodgieterij, elektriciteit, verwarming, beveiliging en slotenmakerij in totaal maximaal 3 interventies per jaar. Deze informatie kan niet beschouwd worden als contract. Voor meer info en voorwaarden, raadpleeg de algemene voorwaarden van eni home services. Deze algemene voorwaarden zijn enkel van toepassing op eni-klanten die eni home services geactiveerd hebben voor 23/03/2018.