Waarom kiezen voor Anna, de slimme thermostaat

Voordelig

Met Anna verwarmt u enkel wanneer het nodig is en verbruikt u minder, tot wel 15% (1). Wat een samenwerking!

Gemakkelijk

U bent geen krak in elektronica? Geen probleem. Anna is erg makkelijk in gebruik, voor iedereen. Na enkele simpele instellingen doet ze vanzelf al het werk.

Op afstand

U kan Anna bedienen met de app op uw telefoon, tablet of computer. Nog op het werk of op vakantie vertrokken? Met één tik, swipe of klik houdt u alles onder controle.

Anna-Focus: uw energieverbruiksrapport

U ontvangt regelmatig per mail een persoonlijk verbruiksrapport van Anna. Zo kunt u:

  • Uw verbruik op de voet volgen op basis van de branduren van uw ketel
  • Vergelijken met andere Anna-gebruikers
  • Tips ontdekken om nog slimmer te besparen.

Kortom: u kunt uw verbruik voortdurend optimaliseren met het oog op zuinig comfort!

Hoe werkt Anna?

Samen met Anna stelt u heel eenvoudig een schema in per dag. Dat neemt ze als basis voor de temperatuur in huis. Tegelijk checkt Anna het weer buiten en leert uw huis en uw levensstijl kennen. Zo weet ze dus perfect wanneer ze aan de slag moet.

Anna de juiste instructies geven is heel eenvoudig en intuïtief via de aanraaktoetsen. Rechts tikken voor warmer: Anna verlicht de muur kort rood om u te zeggen dat ze uw vraag heeft begrepen. Tik links voor kouder: u krijgt een blauw lichtsignaal.

Anna vanop afstand bedienen? Dat kan via de Anna-app op uw smartphone of tablet met Android-besturingssysteem (Google Play) of iOS-besturingssysteem (App store). Ook vanaf de computer is dit mogelijk via de Eni-klantenzone.

Benieuwd hoe Anna werkt?

Bekijk de instructievideo’s, neem de handleiding door of werp een blik op de veelgestelde vragen.

Video: Wat kan Anna allemaal voor u doen?

Video: Anna aan de muur bedienen


Handleiding

Veelgestelde vragen over Anna

Is Anna geschikt voor uw huis?

Checklist voor installatie van Anna:

  • Centrale verwarming
  • Geen warmtepomp
  • Geen draadloze thermostaat
  • Internetaansluiting
  • Smartphone en/of tablet

Anna is ontwikkeld om ook de laatste generatie modulerende ketels aan te sturen. Daarmee is ze de slimste van de klas.

Ja! Laat Anna maar komen!

Wat kost het?

Maandelijke kost

7,99/maand(2)

Eenmalige kost
Aankoop slimme thermostaat Anna: € 1 € 249(3)
Standaardinstallatie en instellingen door specialist: € 99

Algemene voorwaarden Anna (.pdf)

 

Ik wil slimme thermostaat Anna meteen bestellen

Bespaar tot 15%(1) op uw energiefactuur.

Anna bestellen


Lid van de Gezinsbond?

Dan krijgt u nog een extra korting.

(1) De 15 % besparing is een ingeschatte besparing bij correct en normaal gebruik van de slimme thermostaat ten opzichte van een niet-programmeerbare thermostaat. Eni verleent geen garantie op een besparing of een bepaald percentage aan besparing. Eni kan dan ook niet gehouden zijn tot enige compensatie of vergoeding indien er een(bepaalde) besparing niet gerealiseerd wordt. De schatting van de besparing tot € 140 is berekend voor een voorbeeldgezin uit 1800 Vilvoorde dat niet overdag verwarmt tijdens de werkweek, met een jaarlijks verbruik van 23260 KWh aardgas, met tariefplan eni relax 1.Inclusief btw, distributie - en netwerkkosten, heffingen en toeslagen en desgevallend de wettelijke bijdragen voor groene stroom en WKK (bron: vreg v test voor gezinnen, tariefkaart februari, datum 16 / 02 / 2016).
(2) Het abonnement laat u toe om alle slimme functionaliteiten van Anna te gebruiken. De prijs van € 4,99/maand is voorbehouden aan Eni-klanten met een leveringscontract (gas en/of elektriciteit). Indien uw leveringscontract een einde neemt of niet wordt hernieuwd, zal u vanaf dat moment het tarief van toepassing voor klanten die geen Eni-leveringsovereenkomst voor energie hebben (€ 7,99 /maand) worden aangerekend.
(3)Anna (€1 i.p.v. €249): de korting is voorbehouden aan de personen die een Overeenkomst voor 3 jaar voor Anna-services afsluiten. Als de Overeenkomst voortijdig wordt opgezegd, zal Eni de restwaarde van de slimme thermostaat Anna factureren op basis van de volgende berekening: (Korting op de aankoop van de slimme thermostaat Anna) X Resterende duur van de Overeenkomst op het ogenblik van de ontbinding)/ Initiële duur van de Overeenkomst.
Anna - services: de Overeenkomst voor de Anna-services laat u toe om alle slimme functionaliteiten van Anna te gebruiken. De korting op het abonnement van de slimme thermostaat, waardoor u 4,99 EUR/maand betaalt, is voorbehouden voor Eni klanten met een leveringscontract (gas en/of elektriciteit). Indien uw leveringscontract een einde neemt of niet wordt hernieuwd, zal u het tarief van toepassing voor klanten die geen Eni-leveringsovereenkomst voor energie hebben (7,99 EUR / maand) worden aangerekend. Deze maandelijkse kost zal u aangerekend worden vanaf einde belevering van het desbetreffende product.
Bovenvermelde kortingen zijn niet cumuleerbaar met de promoties inzake Anna, haar installatie en de Anna-services die liepen vanaf 01/09/2015 en 18/01/2016 en 28/10/2016 en inmiddels een einde hebben genomen.

Lees verderLees minder