PROMO


eni relax 3

3 jaar vaste prijs. Extra voordelen.
Beschikbaar voor elektriciteit en/of gas.

close
Ik wil Eni relax 3 meteen bestellen
Ik kies voor
Combineer zelf

Waarom kiezen voor eni relax 3?

Kies voor domiciliëring

Dan krijgt u een eenmalige korting van € 5* voor eni relax 3 jaar en evenveel voor eni relax gas 3 jaar. Kiest u beide, dan bespaart u hiermee € 10* op uw energiefactuur.

3 jaar vaste energiekost

De energiekost ligt 3 jaar vast. U niet. Ook al stijgen de energieprijzen, uw energiekost blijft vast. Uzelf verandert van tariefplan of gaat weg wanneer u wilt.

Tarief aangepast aan uw verbruik

Hoe hoger uw verbruik, hoe lager uw prijs per kWh. Zo heeft u altijd het juiste tarief dankzij de volumeschijven in uw energiekost.

100% groene stroom

De geleverde elektriciteit is 100% afkomstig uit zon, water en wind. 100% gegarandeerd door groencertificaten.

25% extra nachttarief elektriciteit

U krijgt 25% van uw dagverbruik elektriciteit aan nachttarief. Dit geldt voor tweevoudige meters. Hebt u een enkelvoudige meter? Dan krijgt u 1/6de van uw verbruik van die meter aan nachttarief.

Wat kost het?

Bent u nog niet zeker of eni relax 3 het beste tarief voor u is?

Bereken hier uw prijs

Tarieven voor eni relax 3 jaar

Vul uw postcode in voor de exacte tarieven. Die variëren immers afhankelijk van waar u woont.

Hoe krijg ik het? Word klant bij Eni!

Gratis en vlot overstappen
  • U betaalt geen verbrekingsvergoeding
  • Uw stroom- of gastoevoer wordt niet onderbroken
Uitgebreide en persoonlijke service

Hebt u een probleem, vraag of klacht? We helpen u verder via telefoon, e-mail en online diensten.

Ik wil eni relax 3 meteen bestellen

Ik kies voor

Combineer zelf

Kies voor domiciliëring

Dan krijgt u een eenmalige korting van € 5* voor eni relax 3 jaar en evenveel voor eni relax gas 3 jaar. Kiest u beide, dan bespaart u hiermee € 10 op uw energiefactuur.Lid van de Gezinsbond?

Dan krijgt u nog een extra korting.

Hulp nodig?

Bel gratis 0800 21 031

De Eni-helpdesk beantwoordt al uw vragen, elke werkdag van 8u tot 20u

Eénmalige korting van € 5 (btw inclusief) voor eni relax 3 jaar
Enkel geldig voor nieuwe particulieren en professionele klanten met een aansluitingspunt in Vlaanderen of Wallonië die tussen 17/07/2015 en 31/08/2015 een energieleveringsovereenkomst met Eni tekenen voor het tariefplan eni relax 3 jaar, die gedurende de volledige loop van hun overeenkomst (3 jaar) ononderbroken dit product van Eni afnemen en kiezen voor betalingen via domiciliëring. De korting wordt verrekend op de eerstvolgende Eni-jaarafrekening, pro rata het aantal dagen vanaf start van levering tot aan de jaarlijkse meteropname. Indien de eerstvolgende Eni-jaarafrekening geen 12 maanden levering zou dekken, wordt het resterende deel van de korting verrekend op de volgende jaarafrekening. In geen geval wordt de korting verrekend op de voorschotfacturen. In geval van niet-naleving van de voorwaarden voor de korting, vervalt elk recht op verdere uitbetaling van de korting voor de volledige contractduur.

Eénmalige korting van € 5 (btw inclusief) voor eni relax gas 3 jaar
Enkel geldig voor nieuwe particulieren en professionele klanten met een aansluitingspunt in Vlaanderen of Wallonië die tussen 17/07/2015 en 31/08/2015 een energieleveringsovereenkomst met Eni tekenen voor het tariefplan eni relax gas 3 jaar, die gedurende de volledige loop van hun overeenkomst (3 jaar) ononderbroken dit product van Eni afnemen en kiezen voor betalingen via domiciliëring. De korting wordt verrekend op de eerstvolgende Eni-jaarafrekening, pro rata het aantal dagen vanaf start van levering tot aan de jaarlijkse meteropname. Indien de eerstvolgende Eni-jaarafrekening geen 12 maanden levering zou dekken, wordt het resterende deel van de korting verrekend op de volgende jaarafrekening. In geen geval wordt de korting verrekend op de voorschotfacturen. In geval van niet-naleving van de voorwaarden voor de korting, vervalt elk recht op verdere uitbetaling van de korting voor de volledige contractduur.

Lees verderLees minder