eni Plus

Alle voordelen.
Beschikbaar voor elektriciteit en/of gas.

close
Ik kies voor
Combineer zelf

Waarom kiezen voor eni Plus?

Minstens 3 jaar vaste energiekost

De energiekost ligt minstens 3 jaar vast.Een tariefplan zonder zorgen want uw energiekost blijft minstens 3 jaar hetzelfde en uw klantentrouw wordt beloond.

Contract van vrije duur

Uw contract is van onbepaalde duur. U kunt dus blijven zolang u wenst.

100% groene stroom

De geleverde elektriciteit is 100% afkomstig uit zon, water en wind. Volledig gegarandeerd door groencertificaten.

Loyaltykorting

Trouwe klanten worden beloond met een korting op de energiekost: 5% korting in het tweede jaar, 10% korting in het derde jaar.(*)

Persoonlijk advies

We adviseren wat het beste voorschotbedrag is voor uw situatie. We helpen uw verbruik onder controle te houden. Kortom, we zijn er voor u. Hebt u een probleem, vraag of klacht? We helpen u direct verder via telefoon, e-mail en alle online diensten.

25% extra nachttarief elektriciteit

U krijgt 25% van uw dagverbruik elektriciteit aan goedkoper nachttarief. Dit geldt voor tweevoudige meters. Hebt u een enkelvoudige meter? Dan krijgt u 1/6de van het verbruik van die meter aan goedkoper nachttarief.

My Eni toegang via app, smartphone, tablet en website

My Eni is uw persoonlijke online klantenzone. U past er snel zelf uw persoonlijke gegevens aan. U wijzigt zelf uw voorschotbedrag, u meldt uw verhuis of verandert uw betaalmethode. Uw facturen zijn er online beschikbaar (en uiteraard even uitgebreid als de papieren versie).

Hoe krijg ik het? Word klant bij Eni!

Gratis en vlot overstappen
  • U betaalt geen verbrekingsvergoeding
  • Uw stroom- of gastoevoer wordt niet onderbroken

Ik wil eni Plus meteen bestellen

Ik kies voor

Combineer zelfLid van de Gezinsbond?

Dan krijgt u nog een extra korting.

Hulp nodig?

Bel gratis 0800 21 031

De Eni-helpdesk beantwoordt al uw vragen, elke werkdag van 8u tot 20u

(*) Eenmalig aanbod enkel geldig voor nieuwe particuliere klanten met een aansluitingspunt in Vlaanderen of Wallonië en nieuwe klein-professionele klanten met een aansluitingspunt in België die een energieleveringsovereenkomst met Eni ondertekenen tussen 01/01/2018 en 30/04/2018 voor het product Eni Plus (Elektriciteit en/of Gas) en op voorwaarde dat zij gedurende 3 jaren ononderbroken dit product van Eni afnemen en steeds betalen binnen de voorziene betalingstermijn. Deze kortingen van 5% voor het tweede jaar en 10% voor het derde jaar hebben enkel betrekking op de energiekost (vaste vergoeding en kWh-prijs). Deze kortingen zijn niet cumulatief en niet cumuleerbaar met andere promoties of aanbiedingen. Deze kortingen worden berekend aan de hand van de verbruiksgegevens die wij van uw netbeheerder ontvangen naar aanleiding van de jaarlijkse meteropname. Deze kortingen zullen toegekend en verrekend worden op elke Eni jaarafrekening waarvan de verbruiksperiode binnen de periode van de promotie valt, d.i. vanaf 12 maanden na startdatum levering tot 36 maanden na voormelde datum. Het bedrag van de korting dat overeenstemt met elke deelperiode (jaar) zal berekend worden op de energiekost (vaste vergoeding en kWh-prijs) van deze deelperiode, pro rata temporis. In geen geval wordt de korting verrekend op de voorschotfacturen. In geval van niet-naleving van de voorwaarden voor de korting, vervalt elk recht op verdere uitbetaling van de korting voor de volledige contractduur.

Lees verderLees minder