PROMO


eni Go Fix

Word nu klant en ontvang tot 33% korting!

Variabel kan ook

close
Ik wil eni Go Fix meteen bestellen
Ik kies voor
Combineer zelf

Waarom kiezen voor eni Go Fix?

Nu tot 33% korting op eni Go Fix

Voor dit product wordt een korting toegekend van 33% op de kWh-prijs van de energiekost op elektriciteit (1) en 15% korting op de kWh-prijs van de energiekost op aardgas (2).

Minstens 1 jaar vaste energiekost

Een tariefplan zonder zorgen want uw energiekost blijft minstens 1 jaar hetzelfde.
Variabel kan ook 

Contract van vrije duur

Uw contract is van onbepaalde duur. U kunt dus blijven zolang u wenst. 

100% groene stroom

De geleverde elektriciteit is 100% afkomstig uit zon, water en wind. Volledig gegarandeerd door groencertificaten.

Persoonlijk advies

We adviseren wat het beste voorschotbedrag is voor uw situatie. We helpen uw verbruik onder controle te houden. Kortom, we zijn er voor u. Hebt u een probleem, vraag of klacht? We helpen u direct verder via telefoon, e-mail en alle online diensten.

My Eni toegang via app, smartphone, tablet en website

My Eni is uw persoonlijke online klantenzone. U past er snel zelf uw persoonlijke gegevens aan. U wijzigt zelf uw voorschotbedrag, u meldt uw verhuis of verandert uw betaalmethode. Uw facturen zijn er online beschikbaar (en uiteraard even uitgebreid als de papieren versie).

Hoe krijg ik het? Word klant bij Eni!

Gratis en vlot overstappen
  • U betaalt geen verbrekingsvergoeding
  • Uw stroom- of gastoevoer wordt niet onderbroken

Ik wil eni Go Fix meteen bestellen

Ik kies voor

Combineer zelf


          

Nu tot 33% korting op eni Go Fix

Voor dit product wordt een toegekend van 33% op de kWh-prijs van de energiekost op elektriciteit (1) en 15% korting op de kWh-prijs van de energiekost op aardgas (2).


         

Lid van de Gezinsbond?

Dan krijgt u nog een extra korting.

Hulp nodig?

Bel gratis 0800 21 031

De Eni-helpdesk beantwoordt al uw vragen, elke werkdag van 8u tot 20u

(1)Eenmalig aanbod enkel geldig voor nieuwe, particuliere klanten met een aansluitingspunt in Vlaanderen of Wallonië die een energieleveringsovereenkomst met Eni ondertekenen tussen 05/04/2018 en 04/05/2018 voor het product Eni Go Fix elektriciteit en op voorwaarde dat zij gedurende 1 jaar (periode van de promotie) ononderbroken dit product van Eni afnemen en voor zover ze steeds betalen binnen de betalingstermijn voorzien in de algemene voorwaarden. Voor dit product wordt een korting toegekend van 33% op de kWh-prijs van de energiekost. De korting wordt berekend aan de hand van de verbruiksgegevens die wij van uw netbeheerder ontvangen naar aanleiding van de jaarlijkse meteropname. De korting zal toegekend en verrekend worden op elke Eni jaarafrekening waarvan de verbruiksperiode binnen de periode van de promotie (1 jaar) valt. De korting is niet cumulatief en niet cumuleerbaar met andere promoties of aanbiedingen op hetzelfde product. In geen geval wordt de korting verrekend op de voorschotfacturen. In geval van niet-naleving van de voorwaarden voor de korting, vervalt elk recht op uitbetaling van de korting.

(2)Eenmalig aanbod enkel geldig voor nieuwe, particuliere klanten met een aansluitingspunt in Vlaanderen of Wallonië die een energieleveringsovereenkomst met Eni ondertekenen tussen 05/04/2018 en 04/05/2018 voor het product Eni Go Fix gas en op voorwaarde dat zij gedurende 1 jaar (periode van de promotie) ononderbroken dit product van Eni afnemen en voor zover ze steeds betalen binnen de betalingstermijn voorzien in de algemene voorwaarden. Deze korting van 15% heeft enkel betrekking op de kWh-prijs van de energiekost. De korting wordt berekend aan de hand van de verbruiksgegevens die wij van uw netbeheerder ontvangen naar aanleiding van de jaarlijkse meteropname. De korting zal toegekend en verrekend worden op elke Eni jaarafrekening waarvan de verbruiksperiode binnen de periode van de promotie (1 jaar) valt. De korting is niet cumulatief en niet cumuleerbaar met andere promoties of aanbiedingen op hetzelfde product. In geen geval wordt de korting verrekend op de voorschotfacturen. In geval van niet-naleving van de voorwaarden voor de korting, vervalt elk recht op uitbetaling van de korting.

Lees verderLees minder